No tagline this time…

AutoAuto Albania: Aplikacion android qe kontrollon gjobat falas.

lexoj.wordpress.com

AutoAutoAutoAuto Albania eshte nje aplikacion per Android OS qe lehteson kontrollimin e  gjobave dhe kundravajtjeve rrugore.

Lehtesimi kryesor i ketij aplikacioni qendron ne faktin qe te dhenat identifikuese te mjetit (targa dhe shasia) shkruhen vetem njehere dhe keshtu perdoruesit mund te kontrollojne per gjoba vetem me nje shtypje te shpejte butoni, ne cdo moment dhe kudo.

Instaloni aplikacionin nepermjet Google Play duke klikuar ketu.

fature

View original post

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s